LÄÄKÄRIPALVELUT AJANVARAUKSELLA

 

KIIREVASTAANOTTO

flunssa

Flunssan yllättäessä vastaanotolle pääsee ajan varaamalla. Myös korva-, nenä-, kurkkutaudit ja silmätulehdukset hoidetaan samassa yhteydessä mikäli aihetta.

Usein tulee vastaan ongelmia terveyden kanssa, jolloin terveydentilan arviointi vaatii pääsyä nopeasti tutkimuksiin. Näissä tilanteissa ensiarvio ja hoito voidaan toteuttaa nopeasti kiirevastaanotolla.

* Esimerkiksi verenpaineet eivät tahdo pysyä hoitotasapainossa

 

 

 

SYDÄNPOTILAAT

flunssa

Verenpaine, kolesteroli, diabetes ja tupakka ovat omiaan aiheuttamaan sepelvaltimotautikohtauksen. On arvioitu, että n. 25%:lla ensimmäinen sepelvaltimotautikohtaus on kohtalokas. Miehillä riski on suurempi kuin naisilla. Taudin vaarallisuuden vuoksi onkin tärkeää puuttua ajoissa sepelvaltimotautia aiheuttaviin riskitekijöihin aktiivisesti. Elämäntavoilla voidaan vaikuttaa merkittävästi sydänsairauksien ennusteeseen.

  • Verenpaineen hoito
  • Kolesterolinhoito
  • Diabeteksen hoito
  • Tupakoinnin lopetus
  • Lihavuuden hoito

* rytmihäiriöt EKG

* läppävikojen kuvantaminen ECHO

* sydämen vajaatoimintapotilaan tutkimukset ja hoito

DIABETES JA KOLESTEROLI

flunssa

*Diabetes ja kohonnut kolesterolipitoisuus verenkierrossa ovat itsenäisiä riskitekijöitä sepelvaltimotaudissa. Kyseisten sairauksien hyvä hoito on tärkeässä osassa ennalta ehkäisemään sepelvaltimotautia. Tutkimustulokset saadaan heti ja hoito voidaan aloittaa välittömästi.  

 

TUKI- JA LIIKUNTAELINTEN ONGELMAT

TUKI- JA LIIKUNTAELINTEN ONGELMAT

Usein ikääntymiseen liittyy tuki- ja liikuntaelin ongelmia. Näihin ongelmiin voidaan vaikuttaa monin eri tavoin, kuten liikunnan ja lihashuollon tasapainotuksella. Vanhenemiseen liittyy usein painon nousua, joka aiheuttaa nivelongelmia. Tuki- ja liikuntaelinongelmia voidaan ennalta ehkäistä huolehtimalla omasta hyvinvoinnista.

Urheilijoilla on omat tules ongelmansa kovan tukielin-rasituksen vuoksi. Myös näihin voidaan puuttua kohdentamalla tutkimukset ja hoidot oikeisiin kohteisiin.

YLEISLÄÄKETIEDE

yleislääketiede

Vastaanotolle voi tulla kertomaan huolet ja murheet. Koitetaan yhdessä ratkaista ongelmia, jotka hankaloittavat arjen sujuvuutta.

LUVAT JA TODISTUKSET 

flunssa

* lääkärintodistukset

* ajokorttitodistukset

    * Suppea
    * Laaja yli 70v

 

 

KARRI RANTALAHTI 040 526 0088

 

 
Myynti

Jätä yhteydenottopyyntö

älätäytä:
älävaihda:

Jätä yhteystietosi niin otamme yhteyttä.